• Certified Company

    ISO 9001 Certifcat 3483 C
  • Producator de Plicuri De Curierat

    Personalizate si Securizate
PUNGI BOPP, PUNGI BOPP TRANSPARENTE sau PUNGI BOPP TRANSPARENTE CU CLAPETA ADEZIVA

PUNGI BOPP, PUNGI BOPP TRANSPARENTE sau PUNGI BOPP TRANAPARENTE CU CLAPETA ADEZIVA

PUNGI BOPP, PUNGI BOPP TRANSPARENTE sau PUNGI BOPP TRANAPARENTE CU CLAPETA ADEZIVA

PUNGI BOPP, PUNGI BOPP TRANSPARENTE sau PUNGI BOPP TRANAPARENTE CU CLAPETA ADEZIVA ambalajul este utilizat în principal în ambalarea produselor de panificație, a fructelor sau a produselor uscate, reprezentând o nouă tendință în mai multe domenii.

 

PUNGI BOPP, PUNGI BOPP TRANSPARENTE sau PUNGI BOPP TRANAPARENTE CU CLAPETA ADEZIVA cu bază pătrată pot fi folosite, foarte des, pentru a înfășura mici cadouri datorită aspectului elegant dat de baza pătrată, iar efectul este garantat atunci când adăugați un arc pentru  mai mult aspect.

Ambalarea produselor în PUNGI BOPP, PUNGI BOPP TRANSPARENTE sau PUNGI BOPP TRANAPARENTE CU CLAPETA ADEZIVA are multe avantaje, cum ar fi protejarea produselor în timpul transportului și manipulării, asigurarea unei igiene bune pentru produsele ambalate, asigurarea unei suprafețe optime pentru promovare, dar și poziționarea și diferențierea pe  raft.

PUNGI BOPP, PUNGI BOPP TRANSPARENTE sau PUNGI BOPP TRANAPARENTE CU CLAPETA ADEZIVA este fabricat din polipropilenă orientată biaxial, un material foarte apreciat în industria alimentară.

 

Primary Color
default
green
orange
default
green
orange
Blue and Red Modern Advertising Marketing Comparison Business Sales Presentation