• Certified Company

    ISO 9001 Certifcat 3483 C
  • Producator de Plicuri De Curierat

    Personalizate si Securizate
PUNGI BOPP, PUNGI BOPP TRANSPARENTE sau PUNGI BOPP TRANSPARENTE CU CLAPETA ADEZIVA

Folie Bopp Imprimare Policromie, Ambalarea Produselor Alimentare (Zaher, Orez, Cafea, etc)

Foliele BOPP (polipropilenă orientată biaxial)

Sunt adesea utilizate pentru ambalarea produselor alimentare datorită proprietăților lor excelente de barieră la umiditate, grăsimi și gaze. Aceste proprietăți ajută la prevenirea deteriorării alimentelor și mențin calitatea acestora pe termen lung.

Iată câteva motive pentru care folia BOPP este preferată în ambalarea produselor alimentare:

1. **Barieră la umiditate:** Folie BOPP ajută la protejarea alimentelor împotriva umidității, ceea ce poate preveni descompunerea și alterarea acestora.

2. **Barieră la grăsimi:** Această folie oferă o barieră eficientă împotriva grăsimilor, ceea ce este important în special pentru alimentele bogate în grăsimi sau uleiuri.

3. **Transparență:** Folie BOPP poate fi transparentă sau semi-transparentă, ceea ce permite vizualizarea produsului alimentar împachetat, ceea ce este important pentru prezentarea produsului și pentru a atrage consumatorii.

4. **Flexibilitate:** Folia BOPP este flexibilă și ușoară, ceea ce facilitează ambalarea și manipularea produselor alimentare împachetate.

5. **Siguranță alimentară:** Folia BOPP este considerată sigură pentru ambalarea alimentelor și este non-toxică, ceea ce este esențial pentru protejarea sănătății consumatorilor.

6. **Rezistență la perforare:** Folie BOPP are o bună rezistență la perforare, ceea ce poate preveni deteriorarea accidentală a produselor alimentare.

7. **Personalizare:** Este ușor de personalizat prin imprimare, ceea ce permite afișarea informațiilor despre produs, marca și alte detalii importante pentru consumatori.

În concluzie, folia BOPP este o alegere populară pentru ambalarea produselor alimentare datorită proprietăților sale excelente de barieră și flexibilitate, contribuind la menținerea prospețimii și calității alimentelor.

Folie BOPP personalizata

Pe latimi de max 1400 mm, folia se poate imprima la 1- 5 culori

  •  

 

Primary Color
default
green
orange
default
green
orange
Blue and Red Modern Advertising Marketing Comparison Business Sales Presentation