• Certified Company

    ISO 9001 Certifcat 3483 C
  • Producator de Plicuri De Curierat

    Personalizate si Securizate

Compania Stifani produce o gama larga de ambalaje din mase plastice folie, pungi, plicuri curierat, sacose din polietilena si polipropilena.  

Inca de la infiintare Stifani si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Firma noastra are o echipa de 30 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania.

Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Stifani. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Stifani sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 

Societatea noastra ofera servicii suplimentare clientilor, necesare pentru o mai rapida executie si punere in opera a ambalajelor cum ar fi:

  • Consultanta in alegerea tipului de ambalaj.
  • Conceptie grafica a ambalajului.
  • Profesionalism in realizarea identitatii de firma sau brand-ului dorit, dovada fiind numarul mare de brand-uri concepute de noi si inregistrate la OSIM Romania.
  • Posibilitate de tiparire a conceptiei grafice pe mai multe tipuri de suporturi cum ar fi: pungi, sacose, folie
  • Transport propriu sau prin curierat la sediul clientului.

Personalizarea ambalajului si realizarea unui Brand de succes pe piata, reprezinta o nevoie concreta a fiecarui client in parte. Calitatea buna si stabila a serviciilor oferite, ca si solutiile tehnice si de specialitate propuse pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta acestia in domeniul ambalarii produselor, au dus la stabilirea unor relatii deosebit de bune cu toti clientii nostri.

Echipa noastra promoveaza seriozitate si promptitudine in executia si livrarea la timp a comenzilor.

 

Primary Color
default
green
orange
default
green
orange